09.03.2012

fredagsblogg

Da var det ferdag igjen, til deres informasjon. Det betyr blogging, føler meg litt fredagsblogger siden det som regel er dagen jeg har tid til å blogge. Jeg skal bli flinkere.. Denne uken har gått enda fortere enn de andre, hvorfor? Jeg hadde fri på tirsdag. Det var en skikkelig deilig dag. Jeg sto opp akkurat tidlig nok (09.30 for spesiellt intresserte) Spiste nybakt grovbrød til frokost med namnam brunost. Typisk meg å begynne å like brunost når jeg reiser til Spania... Bra Maria. Så gjorde jeg noen små ærend før jeg løp en tur, etter løpetur gikk jeg for å kjøpe jordbær. fant også Pink Lady epler som er min absolutte favoritt, og som har vært savnet i 6mnd nå, nam. Det var en fin fin dag.

På onsdagen etter skolen dro jeg med klassen på Thyssen museet. Madrid er en typisk kunst by, så derfor syns jeg det er litt viktig å få med meg litt kunst når jeg er her også. Når bestemor og Tara var på besøk var vi innom El Prado, som er nasjonal museet, men jeg må innrømme at dette museet-besøket var definitivt mer lærerikt. Vi hadde med oss språklæreren vår som er veldig opptatt av kunst, han var en flott guide som fortalte nok til at det ble intresant og ikke for mye til at det ble kjedelig. Flink lærer.

Resten av uken har vel egentlig godt som vanlig, skole, dans, lekser, venner, familie, latter. Jeg har et fint liv. Ellers så laget Miriam og jeg verdens  beste hamburger i går til middag, med blåmuggost og stekt løk på. Anbefales på det sterkeste.

Håper alle har en fin uke :) Tenk at det bare er tre uker til Påske, jippi!




Muchos besitos :*

2 kommentarer:

  1. naa snakker vi! men syns fortsatt du kan komme med mer enn ett innlegg i uka, frøken.

    <3<3

    SvarSlett
  2. Jeg er seriøst verdens dårligste blogger, det er ofisielt! Haha <3

    SvarSlett