07.04.2012

Noen norske dager

Hei på dere :)
De siste dagene har egentlig vært ganske norske. Jeg har dratt inn til Madrid to dager på rad og vært med noen fine norske jenter. Kristine og Ylva som er utvekslingsstudenter i Madrid og Hedda, en venninne av Kristine som var på besøk.
På tirsdag møttes vi på Starbrucks hvor vi spiste frokost, etter frokosten ble vi sittende en veldig god stund, bare pratende om alt og ingenting. Det er ingenting som norskhumor dere! Det er lenge siden jeg har ledd så mye :)
Etterpå var det tid for shopping, og i den siste butikken greide noen selvfølgelig å stjele lommeboken min. Unødvendig, rett og slett veldig unødvendig. Stygge stygge lommebok-tyver. Prøvde å holde humøret oppe mens vi gikk på fin resturant og spiste tapas, og fikk god hjelp av noen morsomme jenter.


Spiser tapas på fin spansk resturante

På onsdag så var det tid for kamp. Real Madrid- APOEL. Først møtte jeg Ylva på Sol før vi fant Kristine og Hedda på metroen. Når vi kom opp på stadioen, fant vi etterhvert Søren, som hadde ordnet med billetter til oss. Første rad og greier, det var ikke feil, skikkelig gøy. Når Real Madrid i tillegg gikk seirende ut med 5-2 ble det ekstra gøy. Absolutt et minne for livet, og nødvendig å få med seg når man har et utvekslingsår i Madrid.



Koser oss på første rad, ikke feil!

Nei men er det ikke Ronaldo!?

Skikkelig fotballjenter

Un besito Maria :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar